ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΓΓΟΝΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΩΝ

number-one

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Χρησιμοποιούμε ανάλυση στάσης και κίνησης για να αξιολογήσουμε πώς το σώμα σας αλληλεπιδρά με τη βαρύτητα μέσω της στάσης του σώματος, του περπατήματος και του οκλαδόν. Αυτό μας επιτρέπει να βρούμε βασικούς τομείς στρες ή καταπόνησης στο σώμα σας.

number-2

ΦΥΣΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Στη συνέχεια, αξιολογούμε τη δύναμή σας, τα αντανακλαστικά και την κίνησή σας και πραγματοποιούμε τυχόν απαραίτητες ορθοπεδικές εξετάσεις.

number-3

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ

Αφού ολοκληρώσουμε τα βήματα 1-4, ο χειροπράκτης σας θα αποφασίσει εάν απαιτούνται κλινικά ακτινογραφίες για την περαιτέρω αξιολόγηση της δομής των αρθρώσεων σας.

number-four

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ

Ο χειροπράκτης σας θα έχει τώρα μια εις βάθος κατανόηση του πώς λειτουργεί το σώμα σας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουμε το προσαρμοσμένο σχέδιο φροντίδας σας, για να σας δώσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Γιατί να επιλέξω τον Μιχάηλ;

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

O Μιχάλης έχει δημιουργήσει δύο χώρους, στην Νίκαια και στην Γλυφάδα, πλήρως εξοπλισμένους για να υποδεχτεί τα περιστατικά σας. Στους χώρους μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα.

Η πολύχρονη εμπειρία του αλλά και η συνεχής έρευνα και επιμόρφωση πάνω στην τομέα του κάνουν τον Μιχάλη να ξεχωρίζει στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στο ΧΕΙΡΩΝ - Κέντρο Θεραπείας & Αποκατάστασης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες όπως ο Βελονισμός, Tecar, Shockwave EMS, Blades FMT, BFRθεραπευτικές μαλάξεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κριτικές Πελατών