ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΓΓΟΝΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

BLADES FMT ΣΤΟ ΧΕΙΡΩΝ

Το FMT Blades είναι ένα προηγμένο όργανο για κινητοποίηση μαλακών ιστών, εισάγει την έννοια της μηχανικής ολίσθησης του δέρματος, της περιτονίας και των νεύρων. Παρουσιάζει επίσης έννοιες της νευροαισθητηριακής διαμόρφωσης του πόνου μέσω της κινητοποίησης των μαλακών ιστών. Τα εργαλεία IASTM έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται με πολύ ήπιες εφαρμογές δύναμης, δεν απαιτούνται πλέον επιθετικές τεχνικές με βαριά πίεση. Παρουσιάζεται η ανατομία, η φυσιολογία και η νευρολογία του μυοφασικού μαλακού ιστού, μαζί με μια ανασκόπηση των εννοιών του συνδετικού ιστού interlayer που γλιστράει κατά τη διάρκεια της φυσιολογικής ανθρώπινης κίνησης.

Γιατί να επιλέξω τον Μιχάηλ;

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

O Μιχάλης έχει δημιουργήσει δύο χώρους, στην Νίκαια και στην Γλυφάδα, πλήρως εξοπλισμένους για να υποδεχτεί τα περιστατικά σας. Στους χώρους μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα.

Η πολύχρονη εμπειρία του αλλά και η συνεχής έρευνα και επιμόρφωση πάνω στην τομέα του κάνουν τον Μιχάλη να ξεχωρίζει στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στο ΧΕΙΡΩΝ - Κέντρο Θεραπείας & Αποκατάστασης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες όπως ο Βελονισμός, Tecar, Shockwave EMS, Blades FMT, BFRθεραπευτικές μαλάξεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κριτικές Πελατών