ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΓΓΟΝΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΩΝ

Το δυναμόμετρο K-FORCE muscle controller είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την αξιολόγηση της μυϊκής δύναμης ενός αθλητή ή ασθενή. Είναι ένα εύχρηστο και φορητό σύστημα μυϊκής δυναμομέτρησης εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς μετατροπείς δύναμης που παρέχει ακουστική και οπτική βιοανάδραση. Είναι ιδανικό για άμεση αξιολόγηση των μυών, είναι ευέλικτο και προσαρμόσιμο σε πολλές διαμορφώσεις. Γίνεται αποθήκευση των αποτελεσμάτων, ώστε να υπάρχει η παρακολούθηση της προόδου σχετικά με τη μέγιστη δύναμη, την αντοχή και τη μυϊκή συμμετρία στη βάση δεδομένων της εφαρμογής.

Γιατί να επιλέξω τον Μιχάηλ;

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

O Μιχάλης έχει δημιουργήσει δύο κεντρα αποκαταστασης, στην Νίκαια και στην Γλυφάδα, πλήρως εξοπλισμένους για να υποδεχτεί τα περιστατικά σας. Στους χώρους μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα.

Η πολύχρονη εμπειρία του αλλά και η συνεχής έρευνα και επιμόρφωση πάνω στην τομέα του κάνουν τον Μιχάλη να ξεχωρίζει στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στο ΧΕΙΡΩΝ - Κέντρο Θεραπείας & Αποκατάστασης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες όπως χειροπρακτικη-οστεοπαθητικη, ΒελονισμόΑποκατασταση μυοσκελετικων παθησεων, θεραπευτικές μαλάξεις, Εργομετρική Αξιολόγηση, Αξιολόγηση σπονδυλικής στήλης, Εξεταση θερμογραφίας, Πελματογράφημα, Προπονητικά Προγράμματα κ.α

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κριτικές Πελατών