ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΓΓΟΝΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

POSTURE SCREEN ΣΤΟ ΧΕΙΡΩΝ

Ακριβής αξιολόγηση στάση σώματος

Η χρήση του Posture επιτρέπει την αληθινή τρισδιάστατη σάρωση ολόκληρου του σώματος. Eχει την δυνατότητα να δείτε ένα αληθινό αντίγραφο του εαυτού σας.

  1. Ανάλυση στάσης σώματος σε 4 όψεις
  2. Μετράμε με ακρίβεια γωνίες, γραμμικές αποστάσεις, μετατοπίσεων στάσεις  και τεκμηριώνουμε κλινικές αξιολογήσεις.
  3. Αναλύουμε την καθιστή θέση εργασίας σας, για να αξιολογήσουμε καλύτερα το εργονομικό περιβάλλον εργασίας σας.
  4. Πραγματοποιούμε ειδικές αξιολογήσεις κίνησης, όπως η αξιολόγηση λειτουργικών οκλαδόν (AP) Overhead, αξιολόγηση squat οπίσθιας όψης (PA), αξιολόγηση squat πλάγιας όψης και η οθόνη Pushup-Plank.
  5. Σχεδιάζουμε γρήγορα βασικά ανατομικά ορόσημα και με  την εφαρμογή προβλέπουμε υπερδραστήριους μύες, υπολειτουργικούς μύες και πιθανούς τραυματισμούς που υπάρχουν ή θα μπορούσαν να προκύψουν για να οδηγήσουν σε αυτήν τη δυσλειτουργία.
  6. Με βάση τις αναλύσεις από την αξιολόγηση στάσης σώματος σας διαμορφώνουμε ένα ειδικό πλάνο αποκατάστασης  για την βελτίωση σας και την ποιότητα της υγείας σας!
Γιατί να επιλέξω τον Μιχάηλ;

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

O Μιχάλης έχει δημιουργήσει δύο χώρους, στην Νίκαια και στην Γλυφάδα, πλήρως εξοπλισμένους για να υποδεχτεί τα περιστατικά σας. Στους χώρους μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα.

Η πολύχρονη εμπειρία του αλλά και η συνεχής έρευνα και επιμόρφωση πάνω στην τομέα του κάνουν τον Μιχάλη να ξεχωρίζει στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στο ΧΕΙΡΩΝ - Κέντρο Θεραπείας & Αποκατάστασης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες όπως ο Βελονισμός, Tecar, Shockwave EMS, Blades FMT, BFRθεραπευτικές μαλάξεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κριτικές Πελατών