ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΓΓΟΝΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

FMScreen ΣΤΟ ΧΕΙΡΩΝ

Οι αθλητές εκτελούν προχωρημένες και εξειδικευμένες κινήσεις. Συχνά παραβλέπουν όμως την σωστή εκτέλεση των βασικών κινητικών προτύπων, με αποτέλεσμα να οδηγούνται με την πάροδο του χρόνου σε λειτουργικές και μηχανικές αντισταθμίσεις που επηρεάζουν την απόδοση τους και μπορούν να καταλήξουν σε πιθανούς τραυματισμούς. To FMS αξιολογεί τους αθλητές μέσω 7 δοκιμασιών αναζητώντας ανισορροπίες, αντισταθμίσεις και περιορισμούς. Μετά την αξιολόγηση διαμορφώνεται ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με στόχο την αποκατάσταση των βασικών προτύπων. Σκοπός μας η αποφυγή τραυματισμών και η βελτίωση της απόδοσης του αθλούμενου.


Γιατί να επιλέξω τον Μιχάηλ;

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

O Μιχάλης έχει δημιουργήσει δύο χώρους, στην Νίκαια και στην Γλυφάδα, πλήρως εξοπλισμένους για να υποδεχτεί τα περιστατικά σας. Στους χώρους μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα.

Η πολύχρονη εμπειρία του αλλά και η συνεχής έρευνα και επιμόρφωση πάνω στην τομέα του κάνουν τον Μιχάλη να ξεχωρίζει στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στο ΧΕΙΡΩΝ - Κέντρο Θεραπείας & Αποκατάστασης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες όπως ο Βελονισμός, Tecar, Shockwave EMS, Blades FMT, BFRθεραπευτικές μαλάξεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κριτικές Πελατών