ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΓΓΟΝΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

ΜΑΛΑΞΗ TRIGGER POINTS ΣΤΟ ΧΕΙΡΩΝ

Η μυοπεριτονιακή θεραπεία trigger points, αναφέρεται στη διαχείριση των μυοπεριτονιακών σημείων πυροδότησης που μπορούμε να συναντήσουμε στους μυς και την περιτονία που τους περιβάλλει. Τα trigger points είναι μικρές αρκετά επώδυνες περιοχές που εντοπίζονται στις μυοτενόντιες κατασκευές και επηρεάζουν συνήθως και την περιτονία. Trigger points μπορούμε να συναντήσουμε κυριολεκτικά σε ολόκληρο το σώμα και αρκετές φορές είναι η κύρια αιτία ενός
χρόνιου μυοσκελετικού πόνου. Η θεραπεία τους έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανακουφίζει την πηγή του πόνου μέσω κινήσεων απομονωμένης πίεσης και απελευθέρωσης. Σε αυτό το είδος μάλαξης, ο παραλήπτης συμμετέχει ενεργά μέσω της βαθιάς αναπνοής, καθώς και με τον εντοπισμό της ακριβούς θέσης και έντασης της ενόχλησης.

Γιατί να επιλέξω τον Μιχάηλ;

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

O Μιχάλης έχει δημιουργήσει δύο χώρους, στην Νίκαια και στην Γλυφάδα, πλήρως εξοπλισμένους για να υποδεχτεί τα περιστατικά σας. Στους χώρους μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα.

Η πολύχρονη εμπειρία του αλλά και η συνεχής έρευνα και επιμόρφωση πάνω στην τομέα του κάνουν τον Μιχάλη να ξεχωρίζει στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στο ΧΕΙΡΩΝ - Κέντρο Θεραπείας & Αποκατάστασης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες όπως ο Βελονισμός, Tecar, Shockwave EMS, Blades FMT, BFRθεραπευτικές μαλάξεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κριτικές Πελατών